Resultaten voor opslagruimte groningen

opslagruimte groningen
Tijdelijke opslag vanwege aardbevingsschade Moorlag.
In alle veiligheid en in alle vertrouwen. Voordat de bouwbedrijven aan het werk kunnen om uw woning te herstellen zal eerst het huis leeggehaald moeten worden. Maar waar moeten de spullen tijdelijk gestald worden? Geen paniek, Moorlag heeft genoeg tijdelijke opslagruimte voor u in Groningen.
Lege Opslag in groningen groningen Monument Rijksmonumenten.nl.
Own work Wikipedia CC-BY-SA-3.0-NL" classgallery__img-main" Groningen Spilsluizen 7.JPG Groningen, Spilsluizen 7, woonhuis, 1634; rm 18688 Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Wikipedia CC-BY-SA-3.0-NL" classgallery__img-main" Voorgevels Groningen 20093843 RCE Spilsluizen, Groningen, 1967. 7 rm 18688, in het midden nr. 5 rm 18687.
Diamantlaan Groningen PEX Real Estate.
Diamantlaan Groningen Verhuurd Kantoren. Diamantlaan 6B is gelegen op het bedrijventerrein Hoendiep te Groningen, via de Ring gemakkelijk per auto bereikbaar en het openbaar vervoer ligt op 150 meter loopafstand. Het pand beschikt over een voetgangers ingang, ruime garagedeur, grote opslagruimte met kantoorruimte waardoor het pand zich bij uitstek leent voor diverse doeleinden.
vanaf 69, pm te huur garagebox opslagruimte Groningen Advertentie 641710.
zoeken Toggle Dropdown. Home Groningen Auto-diversen Autostalling vanaf 69, pm te huur garagebox opslagruimte Groningen. vanaf 69, pm te huur garagebox opslagruimte Groningen. contact met mij op 9167, EUR. Garagebox / opslagruimte te huur nabij het UMCG en het. centrum van Groningen.
GaragePark verstevigt positie met 51 nieuwe garageboxen in Groningen Bouw Magazine Kennis maken, kennis delen.
Ik ben verheugd dat we vandaag met de bouw van ons nieuwe park intrede doen in Groningen, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. Binnenkort kunnen we een plek bieden aan tientallen Groningse ondernemers die behoefte hebben aan een eigen, veilige en multifunctionele opslag en bedrijfsruimte. Met deze uitbreiding heeft GaragePark inmiddels 26 garageparken, verspreid door heel Nederland. Hiermee versterkt GaragePark haar positie als marktleider in het segment. Verwachting is dat het park, waarvoor vandaag de eerste paal wordt geslagen, aan het einde van het kwartaal klaar is voor gebruik. Op dit moment zijn bijna alle garageboxen al verkocht. Het blijkt een populaire aankoop voor ondernemers en beleggers. Binnen het vastgoed vormt het beleggen in garageboxen een segment dat in een groeiende behoefte voorziet. Deze groei is mede het gevolg van de klein-zakelijke bedrijvigheid zzpers, de toenemende verstedelijking en de groei van de bevolking. Een garagebox wordt vaak gebruikt als opslagruimte voor gereedschap en materialen door timmermannen, klussers, hoveniers en schilders.
Flexibel opslag of bedrijfsruimte huren Groningen Blue Ocean.
050 8200 377. Atoomweg 19, Groningen. Blue Ocean is een compleet nieuw concept in de opslagwereld! Voor het eerst kun je flexibel grootschalig opslagruimte huren. Je bepaalt zelf je huurtermijn. Je kunt al vanaf 1 maand een opslagruimte vanaf 500 m tot 10.000 m huren!
Kieler Bocht in Groningen 9723 JB: Garagebox. ThuisInWoningen.
9723 JB Groningen. Deel deze woning met.: Neem contact met ons op. Bel of mail ons. Bizzunits bouwt op bedrijventerrein Eemspoort 69 multi functionele opslag/bedrijfs/kantoor units in 2 fasen. Zeer gunstig gelegen direct bij de op en afrit van de A7 recht tegenover Abiant uitzendgroep.
Opslagruimte Groningen Centrum in zeecontainer Djeepo.
Meerdere opslagruimtes te huur in Groningen centrum in zeecontainers 20ft en 40ft 6 en 12 meter lang. Opslag containers zijn goed bereikbaar. Locatie van de opslagboxen: het oude Suikerunieterrein in Groningen centrum direct vanaf de ringweg bereikbaar. Voor meer info over de opslagruimte stuur gerust een berichtje.
Opslagruimte Huren in Groningen 50% Goedkoper Storage Share.
Je huurt bij onze opslaglocatie aan de Osloweg in Groningen je eigen box met een eigen sleutel. Je kunt deze opslagruimte in Groningen huren voor korte of langere tijd. Gegarandeerd tegen de scherpste prijs. Offerte opslagruimte Groningen Osloweg 39. Opslag op maat, scherpste prijsgarantie.

Contacteer ons