Op zoek naar opslagruimte soest?

opslagruimte soest
Opslagruimte, garagebox, werkruimte, bedrijfsruimte, Soest Soest, U Bedrijfsvastgoed.nl.
De boxen kunnen gebruikt worden als opslagruimte, werkruimte of klusruimte en kunnen voor ontelbare doeleinden worden ingezet. GaragePark Soest zal gevestigd worden op bedrijventerrein Soestdijk in Soest en is zeer gemakkelijk te bereiken via de A1, A27 en A28. Dankzij de centrale ligging heb je voldoende aansluitingen naar Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Bilthoven.
soest
Dubbele bedrijfsunit in Soest Bedrijfsvastgoed.nl.
Dubbele bedrijfsunit in Soest. 3763LB Soest Soest, U 992x bekeken. Financier dit pand. Verzeker dit pand. Taxeer dit object. Schakel makelaar in. Te huur, dubbele bedrijfsunit. 2 x 75 m2 begane grond totaal 150m2. 1 overhead deur. Totale hoogte tot aan dak is een kleine 5 meter. Op ca 3/4 van de ruimte nog een verdiepingsvloer dus ca 110 m2 extra. De ruimte is in overleg aan te passen aan de wensen van de huurder. Verdiepingsvloer kan er gedeeltelijk of helemaal uit zodat er meer hoogte is. 3 maanden waarborg. 750 per maand per unit, dus 1500 totaal. Exclusief g/w/l en service kosten 45 per mnd/per unit. Per unit 3 parkeerplaatsen. ook afzonderlijk te huur. Huurcontract duur in overleg, per direct beschikbaar. Bedrijfspand, Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte.
kerastase shampoo
Nieuwegracht 13 A in Soest 3763 LP: Kantoorruimte te koop. RéBM Bedrijfsmakelaardij Amersfoort.
In de buurt zijn bedrijven gevestigd als Keune Haircosmetics, Cultuurtechniek Hg, Simply Colors, Basic Fit Sportschool, Van Doorn Soest, Autoschadeherstelbedrijf Schadenet Soest, Wildkamp, Art4 Techinial Systems en Golu Klimaatbeheersing. De bereikbaarheid is prima. Diverse snelwegen als de A1, A28 en A27 liggen op circa 10-15 minuten reistijd.
soest
Te koop: Nieuwegracht 7, 3763 LP Soest Brecheisen Bedrijfsmakelaars.
De Grachten heeft een bruto oppervlakte van 35 hectare. netto 185, hectare en is het nieuwste bedrijventerrein van de gemeente Soest 1995. Er zijn zo'n' 90 bedrijven gevestigd. De Grachten is een modern gemengd bedrijventerrein. Het fraaie vrijstaande bedrijfsobject heeft veel daglichttoetreding, een eigentijdse uitstraling en is gelegen op een hoek. Het object is gerealiseerd in 1992 omvattende hoogwaardige productieruimte, kantoorruimte en opslagruimte en gebouwd in twee bouwlagen.
kerastase specifique bain riche dermo calm
Verhuisbedrijf Soest.
BEL 030 7400800. Particulier Zakelijk Opslag Bouwlogistiek Samen verhuizen Over ons. Verhuisbedrijf Utrecht Verhuisbedrijf Nieuwegein Verhuisbedrijf Hilversum Verhuisbedrijf Houten Verhuisbedrijf Zeist Verhuisbedrijf Woerden Verhuisbedrijf Amersfoort Verhuisbedrijf Maarssen Verhuisbedrijf Driebergen. Verhuisbedrijf Vianen Verhuisbedrijf Baarn Verhuisbedrijf IJsselstein Verhuisbedrijf Loosdrecht Verhuisbedrijf Soest Verhuisbedrijf Veenendaal Verhuisbedrijf Ede Verhuisbedrijf Gouda Verhuisbedrijf Breukelen.
relatiegeschenk
Opslag huren Alkmaar Peter van Soest.
Een opslagruimte moet aan verschillende eisen voldoen en daar kun je bij ons op rekenen. Wij hebben ervoor gezorgd dat alles in orde is en alle spullen staan hier droog en blijven goed. Daarom kun je nu met ons kennismaken en dan kiezen voor opslag huren Alkmaar.
relatiegeschenken
Isolatie Soest Maatwerk Isolatie.
Zo gebruiken we vaak PIR isolatieplaten voor het isoleren van een plat dak. Wij raden u aan isolatie in dak aan te laten brengen, als uw zolder geldt als woonruimte én als opslagruimte. Isolatieplaten in uw dak zorgen namelijk altijd voor een energiebesparing in Soest.
kerastase resistance force architecte
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
leur
Woningaanbod Govaert Makelaardij.
Govaert.nl Makelaardij Bedrijfsaanbod. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en ontvang automatisch een e-mail als er nieuwe woningen beschikbaar komen in uw prijscategorie. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Goed onderhouden stenen garage met kanteldeur en betonnen vloer.
best

Contacteer ons