Meer resultaten voor opslag box

opslag box
tijdelijke meubelopslag - Deze worden dan weer op locatie in onze meubelopslag geplaatst.
Voor een aantal klanten beheren wij hun archieven, dit kan op pallets met een simpele codering waardoor alles per boekjaar is af te roepen. Ook beschikken wij over aparte ruimtes met archiefstellingen. Archieven kunnen door een gecertificeerde archiefvernietiger worden vernietigd. Wat staat waar? Zowel de meubelcorlettes als de meubelplatforms zetten we met onze heftrucks op locatie in de palletstellingen in onze meubelopslag, met de genoteerde locatiecodes is alles snel en eenvoudig terug te vinden. 0229-21 45 17. 0299-42 00 11. 075-670 80 83. 020-637 47 00. Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers. Postbus 2225, 1620 EE Hoorn.
Kunststof opslagboxen Plastic Boxen voor opslag Norah Plastics.
Euro-stapelbak, ideaal voor productie, transport en opslag. Onderling stabiel stapelbaar ook met deksel. Extra versterkte hoeken dit verhoogt de constructieve integriteit, stoot, slagvastheid en stapelbelasting. Compatibel met andere Euro-stapelbakken rolcontainers en transport dollies en pallets. Afmeting afgestemd op de logistieke transport pallet afmetingen 120 x 100 cm, 120 x 80 cm en 80 x 60 cm.
Opslag en werkruimte Edelbox Nederland B.V.
Bent u timmerman, schilder of loodgieter en heeft u naast de opslag voor uw voorraad de een ruimte nodig om uw werk voor te kunnen bereiden? De ruimte kan ook dienen als creatieve werkplek voor bijvoorbeeld kunstenaars of ontwerpers. Uw box is voorzien van een postbusnummer, waardoor de locatie kan dienen als zakelijk adres voor uw onderneming.
FlexBox Opslag Tijdelijke opslag met service Ruime boxen vanaf 8m.
Uw FlexBox terug waar u wilt. Wij bezorgen uw FlexBox op hetzelfde of een ander adres. Verhuisbedrijf inschakelen te duur? Vervoersprobleem bij het huren van een opslagbox? Flex is de redder in nood. Onze superheld zorgt voor flexibele opslag mét een gratis haal en brengservice.
Goedkope opslagruimte Utrecht huren? Opslagman.nl!
De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De smalle gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt. Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner Flo-rent een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice. Zakelijke opslag / particuliere opslag. Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig.
Goedkope Opslagruimte Huren, Opslag Huren Salland Storage.
Goede service, box stond klaar om leeg te halen. Habibul Islam Rubel. Andere mensen bekeken ook. Tijdelijke opslagruimte huren Deventer. Woning verkoopklaar maken. Heeft u vragen? Zoek naar: Zoeken. Hét adres voor het huren van goedkope, veilige en tijdelijke opslagruimte van Deventer t/m Duiven.
Opslag Thuisbezorgd Gemakkelijk en snel online een opslagbox bestellen.
Box in storage. Wij bezorgen de Opslagbox naar onze opslagplaats. Wij bezorgen de Opslagbox waar en wanneer jij wilt. Huur een opslagBox. Maak het jezelf gemakkelijk. Huur online de benodigde opslagboxen. Wij plaatsen de opslagboxen voor je deur. Pak je spullen in en laadt ze in je eigen opslagboxen. Geef ons een seintje en wij verzorgen het transport naar onze opslagplaats, waar we je spullen op zullen slaan. Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Opslag Thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.
Opslagbox VerhuisJezelf.nu.
Het grote voordeel van mobiele opslag is dat u uw inboedel direct in een opslagbox plaatst die wij weer kunnen vervoeren naar onze opslaggelegenheid. Op een later tijdstip leveren wij de opslagbox weer voor uw deur af zodat u uw vertrouwde meubilair kunt gaan gebruiken.
Boxaround Makkelijk meer ruimte.
Altijd de opslag die u zoekt. Handige opslagruimtes van Small tot XL vanaf 28, per maand. Snel een offerte In 5 minuten een offerte? Kies uw box en ontvang binnen 5 minuten een offerte per email. Bel mij terug Ophaalservice. Het gemak van Boxaround. Bij Boxaround self storage is gevestigd in de Haarlemmermeer. Onze vestiging ligt naast Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam.
Storage ANAC Veilig spullen opslaan in Arnhem.
Weet jij al precies welke opslagbox je wilt huren? Dan zijn er enkele dingen die je nodig hebt om de verhuur van de opslagbox rond te maken. Zorg dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs, zoals een rijbewijs, paspoort of ID-kaart. Daarnaast heb je een bankpas, creditcard of contant geld nodig om de betaling van de eerste huurtermijn te kunnen voldoen. Als laatste vragen we een half uurtje van je tijd zodat we de gang van zaken met je door kunnen nemen. De eerste huurtermijn betaal je wanneer je het contract afsluit. Dit geldt ook voor eventuele bijkomende kosten voor slot of artikelen uit het verhuisassortiment. Deze betaling kan contant, met je bankpas of je creditcard worden voldaan. Daarna hoef je niets meer te doen, want om het je nog makkelijker te maken worden vervolgbetalingen maandelijks van je rekening afgeschreven middels een automatische incasso. Hiervoor machtig je ons direct bij ondertekening van het contract. Huur je een box bedrijfsmatig?

Contacteer ons