Meer resultaten voor bedrijfsruimte te huur amsterdam

bedrijfsruimte te huur amsterdam
huur - Frank Sweegers Makelaardij.
Als particulier staat u een aantal belangrijke momenten te wachten bij de aankoop van een huis. Van de aandachtspunten bij een bezichtiging van een huis tot een realistisch hypotheekvoorstel: een goede voorbereiding is in dit geval inderdaad het halve werk.
bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
huur - Taxi Utrecht Schiphol.
Ga naar prive chauffeur. Een zakelijke taxi in Utrecht die u van de Domstad naar de luchthaven van Eindhoven, Weeze, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven of Antwerpen brengt. TaxiLux uit Utrecht regelt graag voor u een ontspannen en comfortabele rit in een auto met klasse.
huur - Student aan huis.
Dus of het nu gaat om het versnellen van je laptop, het opschonen van je Macbook of het instellen van een draadloos netwerk, wij staan voor jou klaar, 7 dagen per week en zelfs in de avonden. Heb je hulp nodig?
huur - HelloWhite Den Haag.
Door je tanden ook te polijsten wordt het bleekresultaat sterk verbeterd. Bij ons is polijsten t.w.v. GEVESTIGD OP TOPLOCATIES. Zo zijn wij in Den Haag op 200 meter van station Hollands Spoor gevestigd en op enkele minuten van de A4, A12 en A13.
huur - Makelaar Nijmegen: DEMAKELAAR.
Waar voelt u zich thuis, Een vraag die niet alleen betrekking heeft op uw toekomstige huis, maar ook de makelaar die u in het proces hier naar toe begeleidt. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat u kunt beslissen of DEMAKELAAR, makelaar in Nijmegen, bij u én uw wensen past!
huur
amsterdam amsterdam
TE HUUR
Keienbergweg 36 in Amsterdam 1101 GC: Bedrijfsruimte te huur. GA Makelaars.
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijke verschuldigde BTW. Onder uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring en gunning eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs 45.880, per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 447 m Oppervlakte bedrijfsruimte 337 m Oppervlakte kantoorruimte 110 m Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaatsen Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaatsen Diversen In units vanaf 337 m Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig. 45.880, BTW belast. 337 m In units vanaf. 337 m Kantoorruimte aanwezig. 110 m Aantal verdiepingen. Route van naar Keienbergweg 36, 1101 GC Amsterdam.
huur
loods huren amsterdam.
Huurwoningen bedrijfsruimte in Amsterdam Mitula Woning. Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Bedrijfsruimte Amsterdam Noord, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Bedrijfsruimte Amsterdam Noord, Te Huur Appartement Amsterdam, Te Huur Woning Amsterdam. Of probeer eens wat anders met Te Huur Pand Amsterdam, Te Huur Beneden Ruimte Amsterdam.
aankoopmakelaar amersfoort
Bedrijfsruimte Amsterdam.
Een bedrijfsruimte te koop komt minder vaak voor dan bedrijfruimte te huur, maar mocht u hier echt naar op zoek zijn kunt u een paar uitstekende panden vinden. De hoofdstad beschikt over 7 stadsdelen, waarvan het ene deel meer bedrijfsruimte in Amsterdam beschikbaar heeft dan de ander.
funda
Huis kopen, huren of zelf verkopen? Bekijk alle huizen op JAAP.NL.
Bekijk hoelang een woning werkelijk te koop staat. Weet of de prijs tussentijds gedaald of gestegen is. Leer je buren kennen met uitgebreide buurtinformatie. Onafhankelijk woningaanbod met een eerlijke rangschikking. Hof van Scheveningen 45. t Braassemhof 10. Krimpen aan den IJssel. Ook een tophuisvermelding op JAAP.NL? Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland. Amsterdam Dordrecht Gouda Haarlem Breda Maastricht Naarden Roermond s-Gravenhage Utrecht Zaandam.
heeren makelaardij amsterdam
Bedrijfsruimte te huur Mijdrecht De Zilvermijn.
De ligging van de bedrijfsruimtes in Mijdrecht is voordelig. De ruimtes zijn gevestigd tussen Utrecht en Amsterdam, u bent slechts enkele minuten verwijderd van de snelweg. Bedrijfsruimte te huur Mijdrecht. Momenteel is er nog één bedrijfsruimte in Mijdrecht beschikbaar met de oppervlakte 144m2.
funda
Bedrijfsruimte Huren Zoetermeer Bedrijfsruimte Te Huur.
Zoetermeer, een stad met meer dan 120.000 inwoners, is gunstig gelegen en goed bereikbaar. Zoetermeer ligt tussen de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. De bedrijfs, kantoor en winkellocaties zijn zowel via het snelwegennet als via het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het maakt een bedrijfshal huren Zoetermeer of een opslagruimte huren Zoetermeer tot een logische en slimme keuze. Zoetermeer heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste vestigingsplaatsen voor bedrijven, handel en industrie. Van startende bedrijven tot gereputeerde ondernemingen. Wilt u ook bedrijfsruimte huren in Zoetermeer? Hopman Schreuder is al een kwarteeuw een deskundige partner op het gebied van bedrijfshuisvesting. Wij kennen de regio op ons duimpje, weten welke mogelijkheden er zijn qua bedrijfshuisvesting én zorgen voor een gebouw dat past bij de wensen en behoeften van uw onderneming. Vele toonaangevende bedrijven in Zoetermeer gevestigd. Zoekt u kantoorruimte te huur Zoetermeer of een bedrijfspand te huur Zoetermeer?
funda
TEHUUR.NU Bedrijfsonroerendgoed, bedrijfs onroerendgoed, bedrijfs onroerend goed, kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte, winkel, makelaars, bedrijfsog, bedrijfso.g, units, opslagplaats.
huurwoningen huurwoning verhuren. bedrijfsonroerendgoed, bedrijfsruimte, verhuur, bedrijfspand, huren, kopen, kantoorruimte, bedrijfsobject, horecapand, bedrijfsgrond, winkelruimte, beleggingspand, beleggingspanden, aangeboden, winkel, gevraagd, verhuren, bedrijfspand, bedrijfsterrein, koop, huur, makelaar, makelaars, kantoor, bedrijfshuisvesting. Gemakkelijk zoeken in bedrijfsonroerendgoed. Zoeken in bedrijfsobjecten. Via deze zoekmachine heeft u toegang tot een zeer actuele overzicht van beschikbaar aanbod bedrijfsvastgoed in Nederland. Gebruik van onze zoekmachine is geheel GRATIS, geen voorwaarden, geen verborgen kosten. TEHUUR.NU is de website bij uitstek voor het vinden van een bedrijfsruimte of kantoor. Ons aanbod is afkomstig van vastgoedbemiddelaars, makelaars, en institutionele beleggers uit heel Nederland. TEHUUR.NU is onafhankelijk en maakt voor deze partijen dus geen onderscheid tussen de verschillende, op de OG markt aanwezige brancheorganisaties. Een pand in verhuurde staat verkopen. TeHuur.NU blijft gratis. Minder leegstand kantoren regio Amsterdam.
bouwkundige keuring appartement
Bedrijfsruimte huren: hoe zit dat?
Tussentijds de huur opzeggen van middenstandsbedrijfsruimte is erg lastig en de eerste 5 jaar bijna onmogelijk. De huur van bedrijfsruimte is vrijgesteld van omzetbelasting btw. Samen met de verhuurder kun je bepalen om de huur toch te belasten met btw.
makelaar amsterdam
Te huur bedrijfsruimte amsterdam noord Trovit.
Plaats je woning. Trovit Noord-Holland Amsterdam Noord Bedrijfsruimte amsterdam noord. Je zoekopdracht: Te huur bedrijfsruimte amsterdam noord. 1-7 van de 7 gevonden huurwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email bedrijfsruimte amsterdam noord. Bewaar deze zoekopdracht.
bedrijf

Contacteer ons