Meer resultaten voor bedrijfsruimte te huur amsterdam

bedrijfsruimte te huur amsterdam
aankoopmakelaar amersfoort
bedrijfsruimte te huur amsterdam - bedrijfsruimte huren utrecht.
voor een zakenlunch of vrijdagmiddagborrel op het terras. powered by Vascobelo. Bedrijfsruimte met uitzicht huren? Bedrijfsruimtes te huur vanaf circa 500m2 tot circa 4000m2. vergaderen met groots uitzicht over de regio Utrecht. Kantoorruimte huren in Papendorp. bevindt zich in het hart van het land.
Zeeburgerpad 87-89 in AMSTERDAM Bedrijfsruimte te huur. Zeeburgerpad 87-89 in AMSTERDAM Bedrijfsruimte te huur.
Huurtermijn: Het betreft tijdelijke verhuur. Servicekosten: Nader te bepalen. Opzegtermijn: 1 maand. Zekerheidstelling: waarborgsom van 2 maanden huur incl. Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer CPI reeks CPI alle huishoudens 2006100 gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS. De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks. BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criteriumaandeel belaste presentaties. voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiƫle nadeel wordt gecompenseerd. Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7230a: BW met de benodigde aanvullingen. Het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar. Noord-Holland AMSTERDAM Zeeburgerpad 87-89 maart 3rd, 2017 onlinebedrijfsmakelaar. Klik hier
makelaar amsterdam huur
Woonstichting De Key.
Lees hier meer
woning te huur
Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Amsterdam te huur en te koop BOG Vastgoed.
Of zoek nu in ons aanbod naar kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte te huur en te koop in Amsterdam. Uw heeft keuze uit honderden panden en dagelijks nieuw aanbod. Heeft u zelf een bedrijfsruimte te huur of te koop in onze hoofdstad?
makelaar amsterdam huur
Bedrijfsruimte Ymere.
Vrije sector huur. Ymere verhuurt en verkoopt ongeveer 3.500 bedrijfsruimten, van kantoren tot ateliers en winkels. De ruimtes zijn in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Kies een plaats. Ymere verhuurt en verkoopt ook parkeer en bergruimte. Neem bij vragen contact op met bedrijfsruimte@ymere.nl. Parkeren en bergruimte. Algemene voorwaarden bedrijfsruimte.
huurovereenkomst
Bedrijfspanden in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Werkplaatsen, vergaderruimtes en praktijken te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer op een van Nederland grootste portaal voor bedrijfsruimte te huu
Ben je op zoek naar bedrijfsruimtes in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer? Je kunt alle beschikbare bedrijfsruimte in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer bekijken op deze pagina, of klik op een van de onderstaande links om een specifiek bedrijfspandtype te bekijken in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer.: Bedrijfsruimtes te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer klik hier.
funda
Bedrijfsruimte huren Amsterdam? Business center Kaap Noord.
Nu te huur. BUSINESS CENTER KAAP NOORD. Biedt ruimte aan uw onderneming! Goed bereikbaar en flexibel in Amsterdam. BUSINESS CENTER KAAP NOORD. Over Kaap Noord. Kaap Noord is een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw dat onderdak biedt aan een groot aantal groeiende bedrijven. Bedrijfsruimte huren Amsterdam?
makelaar amsterdam huur
Stadsloods verbindt vraag en aanbod van ruimtes in de stad Gemeente Amsterdam.
Bedrijfsruimte bij woningbouwcorporaties. Ondernemen in de Metropoolregio Amsterdam. Wonen in Amsterdam. Aanbod ruimte in bedrijfsverzamelgebouwen. Op de kaart bedrijfsverzamelgebouwen vindt u het actuele aanbod van kleinschalige kantoor en bedrijfsruimten. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer: 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam. Wat is er te doen in Amsterdam?
funda
Bedrijfsruimte huren Amsterdam De Baarsjes.
Bedrijfsruimte te huur gezocht Heemskerk 30-11-2016 Ik ben op zoek naar een bedrijfsruimte in Heemskerk. Bedrijfsruimte te huur gezocht Breda 29-11-2016 Ik ben op zoek naar een bedrijfsruimte in Breda. Evt woonruimte erbij. Wil een winkel met meubels en klein meubelwerk Evt kringloop beginnen. Bedrijfsruimte te huur gezocht Apeldoorn 27-09-2016 Ben op zoek met spoed naar woonruimte het liefst in doveneltel. Plaats een oproep. Locaties binnen Amsterdam.
student verhuizers amsterdam
Vind bedrijfsruimte te huur amsterdam op Marktplaats.nl.
Te huur Bedrijfsruimte Amsterdam Keienbergweg 34-42. Betaalbare bedrijfsunit in amsterdam zuidoost deze zelfstandige bedrijfsunit met kantoorruimte staat op een mooie locatie in amsterdam Voor meer informatie en foto's' over dit pand klik op de websitelink.: Te huur Bedrijfsruimte Amsterdam Westhavenweg 62-65.
makelaar amsterdam huur

Contacteer ons