Resultaten voor opslagruimte rotterdam

opslagruimte rotterdam
tijdelijke meubelopslag - Deze worden dan weer op locatie in onze meubelopslag geplaatst.
Voor een aantal klanten beheren wij hun archieven, dit kan op pallets met een simpele codering waardoor alles per boekjaar is af te roepen. Ook beschikken wij over aparte ruimtes met archiefstellingen. Archieven kunnen door een gecertificeerde archiefvernietiger worden vernietigd. Wat staat waar? Zowel de meubelcorlettes als de meubelplatforms zetten we met onze heftrucks op locatie in de palletstellingen in onze meubelopslag, met de genoteerde locatiecodes is alles snel en eenvoudig terug te vinden. 0229-21 45 17. 0299-42 00 11. 075-670 80 83. 020-637 47 00. Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers. Postbus 2225, 1620 EE Hoorn.
Allround medewerker opslagruimte indebuurt Rotterdam.
Nieuw in Rotterdam. Uw bedrijf aanmelden. Allround medewerker opslagruimte. Allround medewerker opslagruimte. 13 december 2019. Heb jij het in je om een pand te runnen? En houd je van afwisselend werk? Dan is de functie als allround medewerker iets voor jou!
Graaflex BV Verzamelgebouw door en voor professionals omgeving Rotterdam Airport.
3053 JR Rotterdam. Bij geen gehoor wordt automatisch naar 06-nummer doorgeschakeld. Route beschrijving Graaflex. BTW nummer: 0018.70.609.B.01. KvK nummer: 24061299. Wij bieden opslagruimtes, van diverse afmetingen op begane grond en entresol. Flexibele opslagruimte voor korte periode met korte termijnafspraak. Vaste opslagruimte voor lange periode middels een vast contract.
Bedrijfsruimte in Rotterdam te huur en te koop. Kantoorruimte, winkelruimte etc.
De gemiddelde prijs per m is 49, op jaarbasis voor bedrijfsruimte in Rotterdam. Bekijk nu ons aanbod van bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte te huur en te koop in Rotterdam. Ook kunt u hier een zoekopdracht plaatsen voor een loods te koop, bedrijfsunit in de haven, kantoorvilla of werkplek te huur in Rotterdam.
Opslagruimte te huur, Graafstroomstraat 63, 3044AP, Rotterdam.
/ Graafstroomstraat 63, Rotterdam, 3044 AP. 35 m 2 opslagruimte te huur in Rotterdam. Bekijk 4 fotos. Wijk / Buurt. Gehele perceel omheind. Opslagruimte Te Huur. Mooie opslagruimte van 35 m in Rotterdam vlak langs de rijksweg A20 in de Spaansepolder.
Opslagcontainer huren DTC.
31 010 429 29 55 info@dtc.nl. Selecteer een pagina. Opslaan van goederen of inboedel. Opslagcontainer huren voor uw bezittingen? Door onze jarenlange ervaring met het opslaan van goederen in containers kunnen wij u uitstekend helpen. Het opslaan van onder andere uw inboedel is bij ons mogelijk voor lange en korte periodes. Flatrack of Highcube opslagcontainer van DTC. Bij DTC kunt u terecht voor verschillende afmetingen opslagcontainers. De kleinste containers in ons assortiment zijn 6ft terwijl de grootste richting de 40 / 45 ft gaan. En dit is niet de enige keuze die u bij ons kunt maken. Ook in de uitvoering en type zijn er nog vele mogelijkheden. Wij leveren onder andere de flatrack, highcube en opentop containers. Al deze types hebben weer verschillende afmetingen en uitvoeringen. Door al deze keuze is het waarschijnlijk moeilijk te bepalen welke opslag container de beste keuze voor u is. Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste container, om het u al iets makkelijker te maken kunt u het filter op onze site gebruiken om snel d e beste zeecontainer voor uw situatie te vinden. Uw container opslag in Rotterdam.
Gordijn Verhuur Verhuur van Flexibele kantoor en opslagruimte.
Kantoor en opslagruimte. Sinds 01 januari 2008 is AA Gordijn Verhuur volledig gespecialiseerd in de verhuur van kleinere kantoor en/of opslagruimtes. De ruimtes zijn centraal gelegen in de Rotterdamse regio en worden tegen concurrerende prijzen verhuurd. U kunt ons vinden in de Noordwestpolder van Rotterdam.
Tijdelijke opslagruimte Rotterdam De Telefoongids.
Opslagruimte in Rotterdam. Tijdelijke Opslagruimte in Rotterdam. Tijdelijke opslagruimte in Rotterdam. Shurgard Self-Storage Rotterdam Alexander. Tinstraat 16, 3067GP, Rotterdam. 0930: 1800: Sluit over 45 minuten. Veilige opslag bij Shurgard en maar 1 euro voor de eerste maand! Wij bieden flexibele, veilige en schone opslagruimtes aan particulieren en bedrijven in com Lees meer.
Dé goedkoopste opslagruimte huren doe je bij Storage Share Storage Share.
bij jou in de buurt. Ik zoek opslagruimte. Waarom Storage Share? Traditionele opslagruimte huren is duur., Storage Share is tot 50% goedkoper. Wij verhuren opslagruimte in leegstaande kantoren. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven. Lege kantoorpanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.

Contacteer ons