Meer resultaten voor opslagruimte sneek

opslagruimte sneek
Sybox Self Storage Joure.
Op zoek naar opslagruimte? Boxen van verschillende type en grootte. Voor bedrijf en particulier. Altijd binnen 24 uur te huur! Een Sybox heeft vele voordelen, voor zowel bedrijven als particulier! Meer informatie over Sybox. Scherpe tarieven en offertes binnen 24 uur!
Bedrijfsruimte huren Sneek: Houtdraaiersstraat 325.
Ben je ZZP-er en zoek je opslagruimte voor je groeiende bedrijf? Of zoek je als particulier een ruimte om te klussen? Kom dan kijken bij deze keurige bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw op Bedrijvenpark De Hemmen III aan de westkant van Sneek, langs de A-7.
Akkerwinde 1 in Sneek 8607 CC: Bedrijfsruimte. Barteld makelaar adviseur.
In het garagebedrijf Van der Horst, gelegen aan de A7 in Sneek afslag 21A Woudvaart, bieden wij twee bedrijfsunits te huur aan van 100 en 500 m2. De units zijn afzonderlijk of gezamenlijk te huur. Het gehele bedrijfscomplex heeft een ruim eigen parkeerterrein waar de beide units eveneens gebruik kunnen maken. Het terrein is afsluitbaar middels een poort. De grootste unit biedt naast een overheaddeur en een losse loopdeur een grote rechthoekige ruimte met een vrije hoogte van ca. 5 meter, betonnen vloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte beslaat maximaal 500 m2 maar is eventueel ook voor een iets kleiner deel te huren. Tevens is er de mogelijkheid om kantoorruimte op de verdieping boven de receptie van het garagebedrijf te huren waarbij een intern te maken trap de kantoren met de bedrijfsruimte verbindt. De kleinste unit biedt naast een overheaddeur een bedrijfs of opslagruimte van 100 m2 met betonnen vloer.
vergelijk-opslagruimtes.nl 8600-8699 Sneek Friesland Opslagruimte huren bij je in de buurt? Huur. Gezocht. Koop. 8600-8699 Sneek Friesland.
Opslagruimtes vergelijken in 8600-8699 Sneek. Vind opslagruimtes in 8600-8699 Sneek. Op zoek naar een opslag of self storage? Opslagruimtes vinden en vergelijken in 8600-8699 Sneek! Vind een opslag of self storage voor.: Vergelijk offertes en huur de goedkoopste opslagruimte in je gemeente!
Opslagruimte in Sneek Sytsma Inboedelopslag 1Stalling.
De opslagbox dient wel afgesloten te worden met een eigen hangslot. Sytsma Inboedelopslag is gemakkelijk bereikbaar door de ligging aan de A7/N7 aan de rand van Sneek. Het huren van een eigen opslagruimte al mogelijk vanaf 1 maand in combinatie met een opzegtermijn van slechts 1 maand.
Sneek VERKOCHT binnen 4 weken Horecasite.
Sneek VERKOCHT binnen 4 weken. Sneek VERKOCHT binnen 4 weken. OG: Prijs op aanvraag. Cafetaria Sneek Ter overname staat een cafetaria in een woonwijk te Sneek, gelegen nabij uitvalswegen. Het staat in de stille verkoop. Het bedrijf is uitermate geschikt v.
Verhuis informatie verzorgingshuis Woonzorgcentrum Noorderhoek Sneek.
Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte op voor tijdelijke opslagruimte / miniopslag. Offerte opvragen voor miniopslag. Je kunt zelf heel veel voorbereiden voor je verhuizing naar Woonzorgcentrum Noorderhoek. Toch blijven er zaken waarvoor je wel wat handjes kunt gebruiken. Een verhuisbedrijf kan dat werk uit handen nemen. Wil je weten wat een verhuisbedrijf gaat kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Offertes verhuisbedrijven aanvragen. Waar moet je nog meer aan denken. Raadpleeg de verhuisinformatie op de website en download de handige checklist. Het draagt bij aan een goed geregelde verhuizing. Download onze checklist zodat je niets vergeet. Wat is er nog meer te vinden in Sneek. Adreswijziging tandarts Sneek. Prijsopgave verhuisbedrijf in Sneek. Adreswijziging huisarts Sneek. Zorginstellingen in Sneek. Aanleunwoningen in Sneek.
Prefab beton, kozijnen en houtskeletbouw Houkesloot Toelevering.
contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 23 80 20 of mobiel op 06 467 33 684." Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 23 80 20 of mobiel op 06 467 33 684. Vacature Tekenaar werkvoorbereider Timmerfabriek Sneek.
Bedrijfspanden te koop en te huur in Sneek Makelaardij Jan de Lange B.V.
8606 JJ Sneek. Huurprijs 1.050, p.m. Klompenmakersstraat 5 B. 8601 WR Sneek. Huurprijs 850, p.m. Graaf Adolfstraat 35. 8606 BT Sneek. Huurprijs 50, p.m p.j. Makelaardij Jan de Lange B.V. 8601 EN Sneek. BTW: NL 8066 47 024 B01 KvK: 01006807.

Contacteer ons